Twitter

Contact

HoekmanOost Totaalbouw
Johan Hoekman & Rinke Oost
Kamvaren 12
8322 CA URK
0527-240204

Over ons...

b_250_150_16777215_00_images_personen_rinke.jpgRinke Oost
Als 16 jarige jongen begon ik als timmerman bij bouwbedrijf Gebr. Oost. Alle werkzaamheden heb ik daar mogen aanpakken, waardoor ik een allround timmerman ben geworden. Veel renovatie en onderhoudswerkzaamheden heb ik verricht in de oude dorpskern van Urk. Maar ook werkte ik aan veel nieuwbouw projecten. Zowel in het nieuwe gedeelte van Urk als in het Oude Dorp. Na 36 jaar besloot ik in 2007 om samen met Johan Hoekman voor ons zelf te beginnen. Vandaar dat we voor ons bedrijf kozen voor de naam Hoekman Oost Totaalbouw. Aandacht voor de wensen van de klant en die in alle nauwkeurigheid uitvoeren, zijn voor mij belangrijke speerpunten in ons vak. Hierdoor kunnen we samen iedere keer een eindproduct afleveren waar de klant tevreden mee is.


Johan Hoekman
Op 16 jarige leeftijd besloot ik na de Mavo een administratieve opleiding aan de MEAO te volgen. Al snel werd voor mij duidelijk dat dit niet was wat ik in de toekomst als beroep wilde gaan uitoefenen. Ik nam daarom de beslissing om mijn “Oost-roots” te volgen. Mijn opa Johannes Oost was ook zijn hele leven timmerman/bouwvakker geweest en was mede eigenaar van bouwbedrijf Gebr. Oost op Urk. Werken en leren bij de Rolbij bracht mij na een aantal stages, op 19 jarige leeftijd aan een vaste baan bij bouwbedrijf Doorn. Bij dit bouwbedrijf heb ik de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Na 6 jaar hier met veel plezier gewerkt te hebben, verruilde ik is deze baan voor een nieuwe uitdaging bij bouwbedrijf Gebr. Oost op Urk. Ook daar mocht ik veel leren en heb er aan vele mooie projecten mogen werken. Op 31 jarige leeftijd heb ik samen met Rinke Oost de stap gezet om ons eigen bouwbedrijf te beginnen. 

Hoekman Oost Totaalbouw. Vanaf 2007 hebben wij ons samen voor vele verbouw, renovatie en nieuwbouw werkzaamheden mogen inzetten. Dit altijd tot volle tevredenheid van onze klanten.